Καθαρισμός Τζαμιών Κτιρίων

Φροντίζουμε την εξωτερική όψη του κτιρίου σας!

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας, στην GREEN CLEANER δραστηριοποιούμαστε και στον καθαρισμό τζαμιών-προσόψεων σε πολυώροφα κτίρια, παρέχοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Έχουμε, άλλωστε, εμπειρία στην πρόσβαση δυσπρόσιτων σημείων, καθώς αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό φωτοβολταϊκών που βρίσκονται σε πολύ ψηλά κτίρια.

Ο καθαρισμός τζαμιών σε ψηλά, πολυώροφα κτίρια είναι μια απαιτητική εργασία, που απαιτεί εξειδίκευση και εμπειρία. Εμείς διαθέτουμε το κατάλληλο προσωπικό και τον απαραίτητο εξοπλισμό, ενώ τηρούμε όλα τα σχετικά πρωτόκολλα ασφαλείας, μεριμνώντας πάντα για το προσωπικό μας.

 

Στην GREEN CLEANER

  • διαθέτουμε σκαλωσιές που παρέχουν μια σταθερή πλατφόρμα (ειδικά εάν το κτίριο έχει πολύπλοκη αρχιτεκτονική).
  • το προσωπικό μας έχει εξειδικευθεί στην εργασία σε ύψη και μπορεί να κάνει ελιγμούς, για να έχει πρόσβαση σε όλες τις περιοχές της πρόσοψης ενός κτιρίου.
  • χρησιμοποιούμε εξοπλισμό που έχει σχεδιαστεί για καθαρισμό πολυώροφων κτιρίων. Π.χ. μακριές τηλεσκοπικές βούρτσες, στύλους που τροφοδοτούνται με συστήματα καθαρού νερού ή ακόμα και ρομποτικά συστήματα καθαρισμού που μπορούν να πλοηγηθούν σε κάθετες επιφάνειες. 

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού,

σε ανταγωνιστικές τιμές!

Κατά τον καθαρισμό των τζαμιών
σε ψηλά κτίρια:

 

Κάνουμε προσεκτικό σχεδιασμό και συντονισμό των εργασιών μας.

 

Λαμβάνουμε υπόψη διάφορους παράγοντες, όπως οι καιρικές συνθήκες, η ταχύτητα του ανέμου και η διαχείριση της κυκλοφορίας, για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του συνεργείου καθαρισμού και των πεζών.

 

Οι εργασίες μας γίνονται χωρίς να προκληθεί καμία αναστάτωση στους χρήστες του κτιρίου.

 

  Ο καθαρισμός γίνεται με φιλικές προς το περιβάλλον μεθόδους!

Για υπηρεσίες καθαρισμού τζαμιών σε ψηλά κτίρια,

απευθυνθείτε στην GREEN CLEANER!

 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνία